Att göra sina egna Flutter Pony-vingar

Här är ett billigt och enkelt sätt att göra sina egna vingar till sina vinglösa Flutter Ponies. De ser inte ut som originalvingarna men jag tycker det är roligare att ha vingar man har gjort själv.

Allt man behöver är tom enliters pet-flaska, glitter-nagellack och en sax! Eventuellt också en nagelsax om man vill göra väldigt detaljerade vingar och kanske också en bit papper och penna om man vill göra sig en mall så att det blir lite lättare att få dem symmetriska. 

 

Klipp först av översta delen av flaskan, delen precis ovanför etiketten, och sedan korken. Klipp det sedan i 4 bitar och efter det är det bara att klippa dem hur du vill ha vingarna. Glöm inte flikar så att det går att sätta fast dem. När det är klart är det bara att måla dem med nagellack. Ha på väldigt mycket, jag gjorde så att jag droppade det på undersidan av vingarna och smetade sedan ut det med penseln. Låt dem sedan torka och efter det är det klart!Jag har då inte hittat på detta själv utan det är taget från den här guiden. Den är lite mer utförlig så följ gärna den istället om det är svårt att förstå mina knapphändiga instruktioner. Förutom med en sak! jag tycker inte man ska limma fast dem! Klipper man till flikarna precis rätt så sitter de fast ändå och då kan man ju byta vingar om man vill! Så klipp flikarna en liten bit i taget för att de ska passa exakt.

Lycka till och låt fantasin flöda!


(fladdrar iväg)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar